!DOPRAVA ZDARMA! Objednej nad 780,- a máš dopravu přes WEDO zdarma.

Proč používat tónovací krém

Denní tónovací krém je skvělý produkt, který kombinuje výhody hydratace pleti s dodatečnou korekcí pigmentace a sjednocením tónu pleti. Existuje několik důvodů, proč byste měli používat denní tónovací krém:

  1. Chrání pleť před slunečním zářením - mnoho tónovacích krémů obsahuje SPF, který pomáhá chránit pleť před UV zářením a prevencí slunečního poškození.

  2. Koriguje nedokonalosti - tónovací krém může pomoci snížit viditelnost pigmentových skvrn, jizev nebo zarudnutí a vytvořit jednotný tón pleti. Hydratuje pleť - tónovací krém poskytuje pleti potřebnou hydrataci a zlepšuje její celkový stav.

  3. Má lehčí texturu - tónovací krémy mají často lehčí konzistenci než klasické make-upy nebo BB krémy, což je skvělá volba pro ty, kteří preferují přirozenější vzhled.

  4. Jednoduchá aplikace - tónovací krém je snadno aplikovatelný a rychle se vstřebává do pleti, což znamená, že není potřeba zdlouhavý make-upový rituál.

Celkově je denní tónovací krém skvělým řešením pro ty, kteří hledají jednoduchý způsob, jak chránit a zlepšovat svou pleť každý den.

malu-wilz-natural-beauty-day-cream-40ml/